Доставка Розробка інтернет-магазину на Shopify Фулфілмент Реєстрація та супровід ФОП для експортерів Інтернет-реклама Відкриття магазину на Amazon Менеджер маркетплейсів Відкриття магазину на Etsy Відкриття магазину на Ebay PayPal Що ми робимо?

Доставка
Забезпечуємо швидку доставку у понад 200 країн світу за вигідними тарифами — співпрацюючи з відомими логістичними компаніями.
Детальніше
Розробка інтернет-магазину на Shopify
Створюємо інтернет-магазин на Shopify — ви отримуєте гарантовану якість та замовлення відразу ж після запуску таргетованої реклами.
Детальніше
Фулфілмент
Надаємо послуги зі зберігання ваших товарів на складі у США та Польщі. Швидка логістика та суттєве заощадження ресурсів за вигідними тарифами.
Детальніше
Реєстрація та супровід ФОП для експортерів
Забезпечуємо реєстрацію ФОП та налаштовуємо платіжні системи для продавців міжнародних онлайн-майданчиків аби ваш бізнес був повністю прозорим перед державою!
Детальніше
Інтернет-реклама
Просуваємо товари за допомогою SMM у Pinterest, Facebook та Instagram, запускаємо таргетовану рекламу в соціальних мережах та performance-кампанії в Google Ads.
Детальніше
Відкриття магазину на Amazon
Реєструємо акаунт продавця та торгову марку. Налаштовуємо рекламу Amazon ads та беремо на себе SEO-оптимізацію лістингів для збільшення онлайн-продажів.
Детальніше
Менеджер маркетплейсів
Повний супровід онлайн-магазинів на світових маркетплейсах: розблокування акаунту; організація високого рейтингу магазина; прийом замовлень та організація доставки; додавання товарів.
Детальніше
Відкриття магазину на Etsy
Реєструємо новий або надаємо наявний магазин. Оптимізуємо лістинги та запускаємо внутрішню рекламу Etsy Ads.
Детальніше
Відкриття магазину на Ebay
Реєструємо новий акаунт, налаштовуємо лоти та сприяємо покращенню пошукової видачі.
Детальніше
PayPal
Приймайте оплати за замовлення від клієнтів на PayPal та з легкістю виводьте кошти на свій власний рахунок. Реєструйтеся на сайті HANDMADE-HUB — підключайте свої магазини та отримуйте свої платежі.
Детальніше

Відгуки наших клієнтів

Магазин одягу

Перше, що мене миттєво вразило в роботі Handmade-Hub UA — це максимальна зручність прийому платежів та наявність послуги експрес доставки DHL. Також, подобається адекватне, екологічне ставлення команди до клієнта й роботи. Всі поставлені задачі виконуються  швидко. Бачила серед інших відгуків фідбек на кастомер саппорт від хабу — він дійсно на високому рівні! Зручний чат, швидкі відповіді та особистий кабінет зі зрозумілим, інтуїтивним інтерфейсом. Рекомендую! 

Марія Коломієць
Власниця магазину з одягу
Детальніше
Бренд StudioDaVinchi

Основна перевага роботи з Handmade-Hub UA — можливість автоматизувати всі процеси в онлайн-магазині. Від поставок до прийому платежів на PayPal, — все максимально чітко й відрегульовано. Це дозволяє мені зосередитись виключно на творчості, не витрачаючи час на рутинну роботу. Саме тому я ціную турботу та якісний сервіс, які надає Handmade-Hub UA.

Максим
Менеджер бренду StudioDaVinchi
Детальніше
Бренд WowPortrait

Загалом, з Handmade-Hub UA я особисто вже більше 5 років. Користувався й тестував усі послуги представлені в компанії. В цілому, дуже  задоволений. Окремо хочу звернути увагу на послугу клієнтської підтримки — це просто вищий рівень. Тонна операційної роботи, ідеальне розуміння клієнта й постійні відгуки «який приємний продавець у спілкуванні» — це те, що мене завжди неймовірно тішило впродовж усіх років  співпраці.

Станіслав
Менеджер бренду WowPortrait
Детальніше
27 маркетингових порад для кращих продажів в 2023...